OVER WÜRTH

Würth Belux nv
 

Würth Belux nv, onderdeel van de Würth groep, werd opgericht op 1 april 1964.
Vandaag telt Würth Belux nv zo’n 372 medewerkers. Een buitendienstorganisatie van 226 gespecialiseerde account managers en een uitgebreid netwerk van 24 shops zorgen voor een uitmuntende dienstverlening.

"40.000 klanten in België en Luxemburg vertrouwen op de kwaliteit en de service van Würth"

40.000 klanten in België en Luxemburg vertrouwen op de kwaliteit en de service van Würth. Tot de klantenkring van Würth behoren hout- en metaalverwerkende bedrijven, de bouw- en installatiebranche, de automotive branche, de transportsector en vele andere takken van nijverheid en industrie.

Afgestemd op de werkzaamheden van klanten in de diverse branches levert Würth Belux nv 130.000 verschillende producten. Tot het productassortiment behoren bevestigingsmaterialen, ankers en pluggen, Din & Norm, onderhouds-, lijm- en kitproducten, elektrische machines, perslucht- en handgereedschappen, persoonlijke beschermingsmiddelen, werkplaatsuitrusting en opbergsystemen, meubel- en bouwbeslag.
Momenteel legt Würth Belux nv zich volop toe op het optimaliseren van het voorraadbeheer bij de klant via een uitgebreid systeemaanbod. Würth Belux nv behaalde in 2019 een jaaromzet van zo’n 72,3 miljoen euro. De Würth Groep realiseerde in 2019 een omzetrecord van 14,3 miljard euro.

"75.000 Würth medewerkers wereldwijd"


Van de 75.000 Würth medewerkers wereldwijd, werken er ongeveer 32.000 als account manager. Een heel belangrijk onderdeel van het bedrijf dus! Als onderdeel van ons buitendienst team zorgen onze accountmanagers ervoor dat Würth nog groter en succesvoller wordt. Dat doen ze zelfstandig, proactief en met hart en ziel.

Ons Telesales team heeft als doel om nieuwe langetermijnklanten te genereren via telefonische contacten en onze bestaande klanten te adviseren en ondersteunen. Zij zetten leads om in sales! Het kantoorteam is de backbone van Würth. Want alles wat de buitendienst verkoopt, moet natuurlijk wel correct financieel en administratief afgehandeld worden en de verkoopbeloften die wij online maken, moeten ook nagekomen worden. Onze binnendienst is servicegericht, accuraat en doet er alles aan om verkoopkansen in te vullen.

about-right.jpg
Are you willing to contribute to the growth of our company?